Schoolaanbod

Freelance Remedial Teaching of uitvoering van arrangement

We willen dat kinderen floreren. Dat ze met plezier naar school gaan, sociaal gezien lekker in hun vel zitten en goed leren lezen, schrijven en rekenen om zo de wereld te kunnen verkennen. Sommige kinderen hebben hier wat extra begeleiding bij nodig, ik ben gespecialiseerd in het geven van deze begeleiding.

Van kinderen die met een beetje extra aandacht al flink geholpen zijn tot kinderen die een stevig duwtje in de rug nodig hebben, ze zijn mij even lief.

Samen met de betrokkenen, en dat is natuurlijk in de eerste plaats het kind zelf, ga ik op zoek naar de manier waarop hij of zij het beste leert. In de begeleiding werk ik vaak aan taal, lezen of rekenen. Hierbij sluit ik altijd aan op wat het kind in de klas leert en op hoe het kind het best leert.

Ik werk niet alleen aan de leerstof maar ik kijk ook naar het zelfvertrouwen van het kind, geconcentreerd werken, het plannen van het werk in de klas en het ontdekken van hun eigen unieke talenten.

Ik weet dat leerkrachten het super druk hebben en dat die geen tijd hebben om uitgebreid met mij te overleggen. Ik houd een digitaal logboek bij van elke leerling die mail aan leerkracht en IBer zodat ze op de hoogte zijn van wat ik met het kind doe.

Voordelen Juf on Wheels:

  • extra tijd gegarandeerd voor het kind (valt niet uit doordat door ziekte van leerkrachten op school)
  • Onderwijs op Maat
  • bekend met drukte en hectiek op school
  • expert Beelddenken en anders leren
  • ruime ervaring met: dyslexie, rekenproblemen, autisme/PDD-nos, AD(H)D, internaliserende gedragsproblematiek, onzekerheid en faalangst.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken

Contact